www.mer-trafik.se
 

Vi välkomnar nya medlemmar med sidor på följande språk:
 
www.mer-trafik.se

www.mer-trafik.se
www.mer-trafik.se
Logga in:
AnvändarID :
Lösenord :
Glömt lösenord? Klicka här!

Medlemmar online just nu.


www.mer-trafik.se
Hjälp och ofta förekommande frågor!


Vad kostar det att bli medlem?

Det är helt gratis!

Hur tjänar jag poäng?
När du blir medlem får du ett email med dina användaruppgifter samt 2 Adresser, den ena sätter du som din startsida i din webbläsare. Varje gång du öppnar din webbläsare kommer du att få poäng. Den andra sidan använder du för att tipsa dina vänner. För varje tipsad vän tjänar du mer poäng.

Hur mycket poäng kan jag tjäna?
Obegränsat! För närvarande kan du tjäna så mycket du orkar.

signJag har poäng och mitt konto men jag får inga besökare?
1. Om du precis blivit medlem kan det ta upp till 24 timmar innan du kommer med i rotationen.
2. Logga in och dubbelkolla så ditt konto inte står i passivt läge.
Passivt läge = Du kan samla poäng och de sparas och din sida visas inte för andra.
Aktivt läge = Du kan samla poäng och din sida visas samtidigt för andra, dina poäng dras från kontot efterhand som sidan visas.
3. Om du ändrat din adress eller dina kontouppgifter så kommer detta granskas igen manuellt och kan ta 24 timmar innan du är med i rotationen igen.

signMin statistik stämmer inte?
Statistiken uppdateras oftast under natten och visar gårdagens statistik. Detsamma gäller med topplistan.

Hur tipsar jag mina vänner?
Använd länken du får i ditt första medlems mail. Länken du får ser exakt ut som den sidan du är inne på just nu, enda skillnaden är att om någon blir medlem så kommer personen att bli tipsad av dig. Om du har en hemsida, blogg kan du sätta upp länkar från den till din medlems adress. Inne i medlemsidorna hittar du banners du kan använda till detta. Ett annat sätt är att sätta länken i slutet av dina email (email signatur).

Jag har registrerat mig men kan inte logga in?
När du har registrerat dig kommer inom kort ett mail till din email. Du måste bekräfta att emailen är din genom att klicka på länken du får i detta mail. Efter det kan du logga in. Din sida kommer inte att visas för andra medlemmar förrens den har blivit godkänd av oss, detta kan ta någon dag. Du kommer att få ett nytt mail när din sida är godkänd. Under tiden du väntar på att din sida ska bli godkänd så sparas dina poäng.

Vad menas med att sidan inte får "bryta ur framen"?
Sidor som när de visas "tar bort" surfbaren och tar upp hela webbläsar fönstret är inte tillåtna. Alla sidor testas för detta innan de blir godkända av oss.

Ibland kommer inte surfbaren upp när jag startar webläsaren?
Om du använder din länk och inte ser någon surfbar utan bara en sida så är det en medlemsida som bryter ur framen. Kontakta oss och ge oss adressen till sidan du ser och ditt användarID så kommer vi ta bort sidan och belöna dig med 50 poäng.

Varför ser jag aldrig min egen sida?
Det hade varit slöseri med dina poäng, sidan visas endast för andra medlemmar. Det enda sättet att se att din sida får besökare är att titta på din besöksräknare.

Vad är topplistan?
Topplistan visar vilka medlemmar som är mest aktiva, dvs surfar mest och tipsar flest vänner..

Hur fungerar startsidan?
Titta på bilden under så ser du hur din startsida kommer se ut. Lägg märke till det markerade området överst på sidan. (förklaring under bilden)

Överst på din startsida har du ett fält vi kallar för "surfbar", under surfbaren så kommer någon annan medlems sida att visas för dig. På samma sätt kommer din sida att visas för andra medlemmar som öppnar sin webbläsare. När du först öppnar din webbläsare kommer surfbaren att vara röd (se bilden under) du måste nu vänta 10 sekunder för att få dina poäng.

När du mottagit dina poäng så blir surfbaren grön, se bilden under. Om du har lust att tjäna mer poäng så kan du trycka på "Nästa sida", surfbaren blir då röd igen och du får vänta 10 sekunder på nya poäng. 

När man surfat mellan 5-10 sidor så blir surfbaren blå. Detta är ett fuskskydd, du måste då trycka på rätt symbol för att få dina poäng.

Andra funktioner i surfbaren är:

  • Hjälp - Länk till den sidan du läser ifrån nu.
  • Stäng Frame - Då försvinner surfbaren och sidan du tittar på visas i hela webbläsaren.
  • Rapportera Sida - Om du anser att en sida är stötande eller inte följer Våra regler så rapporterar du den aktuella sidan här. Om vi anser att sidan bryter mot våra regler belönas du med 50 poäng.
  • Startsidan - Länk till Mer-trafik.se:s startsida.

Hur kan jag kontakta Mer-trafik.se?
Om du inte hittar svar på dina frågor på denna sidan så skicka oss ett email på info@mer-trafik.se

www.mer-trafik.se
www.mer-trafik.se
www.mer-trafik.se
Startsidan | Bli Medlem | Topplistan | Hjälp/FAQ | Regler | Kontakta Oss
Copyright © 2004-2011 Mer-Trafik.se.
www.mer-trafik.seSvenska Hemsidor - Annons Direkt