Smart garagedörr - hur funkar det?

När du varit ute med bilen en dag då det regnar och blåser så är det inte jättetrevligt att parkera bilen, låsa upp och kämpa med en garagedörr och sedan sätta sig i förarsätet igen. Du blir blöt, du blir säkerligen lite irriterad och dessutom blir sätet i bilen både blött och kanske smutsigt. Nej, detta är ingen bra lösning alls. 

Då är det tur att det finns smarta garagedörrar. Somfy smarta hem lösningar kan göra att du aldrig mer behöver gå ur bilen för att öppna eller stänga din garagedörr igen. Du kan dessutom koppla ihop systemet med ett flertal andra saker så att hela hemmet blir smart. 

En ny garagedörr i 3 steg

Börja med att kolla in Somfy lösningar för smarta hem där du får tips och råd, och också kan hitta produkter för ditt nya smarta hem.

Beställ sedan en garadörr med motor som kan fjärrstyras. Låt en expert montera in den åt dig så du slipper problem som kan uppstå. 

Koppla ihop din garagedörr med den app som styr ditt smarta hem. Sedan är det faktiskt klart. Det finns några olika sätt att styra en smart garagedörr. Med knapp inifrån bilen, med app eller med en sensor. När du sedan har testat detta kommer det nog inte dröja länge innan du också har smarta markiser, persienner och andra lösningar för smarta hem. Och du - du slipper bli blöt när du ska parkera bilen!

9 Dec 2022