Tobaksfritt snus

Om du, som jag, varit snusare sedan ganska lång tid tillbaka, så vet du, liksom jag, att den där trygga känslan av att ha en liten kudde under läppen nästan är svårare att vänja sig av med än själva nikotinet den utsöndrar.

Jag har försökt sluta snusa oräkneliga gånger, men går bet varje gång och jag tror verkligen inte att det är själva nikotinet som är den största faktorn till mina svårigheter. Jag gillar att snusa, helt enkelt. Det känns tryggt och skönt att pilla in en prilla och låta smakerna fylla munnen.

Fräsht, rent snus i diskret format - kan det bli bättre?

Nu har jag upptäckt nikotinfritt snus och är helt fast. Det var verkligen inte svårt att släppa nikotinet när jag fick chansen att testa denna lilla prilla! Velo Snus heter den sort jag föredrar men det är konceptet som jag vill lyfta mest. Vill du bli fri från nikotinets kedjor, utan att ge upp snusandet, så är detta mitt absolut hetaste tips!

Velo Snus är diskreta och smakrika - de lämnar en fräsch känsla i munnen. Till och med min tjej tycker att mitt snusande numer är helt ok. Vi vet ju alla att snus sällan är en favorit hos de personer vi gärna pussar...

Jag tror inte att jag kommer att gå tillbaka till nikotinet - det finns inte längre någon anledning. Huruvida jag någonsin blir fri från snusvanans bojor återstår att se men just nu är jag väldigt nöjd med den nikotinfria varianten.

18 Aug 2023