Bästa elcykeln för husbilen

Sommaren knackar på dörren och innan man vet ordet av är det semester. Det börjar bli dags att planera om man inte redan gjort detta. För dig med husbil är det tämligen enkelt - friheten man har med att kunna ställa bilen var som helst gör att man kan göra lite mer spontana resor. men husbilen har en nackdel, och det är att man inte kan packa ihop så lätt om man bara vill in till stan och köpa en pizza eller slå sig ner på en pub. Då är elcykeln ett perfekt hjälpmedel. Bästaprodukterna.com jämför elcyklar för husbil i denna artikel och vi har valt ut två av dem som vi själva gillar mest. 

Våra två favoriter och varför

Av de topp 5 elcyklar för husbil som finns på Bästaprodukterna.com har vi valt de två som vi tror kommer att funka allra bäst på husbilssemestern. Den första är en liten kompakt elcykel som man fäller ihop på ett enkelt sätt. Den heter Lifebike C-PAKT och det som gör att vi gillar den så mycket är räckvidden. Man kan komma hela 7 mil innan det är dags att ladda - eller börja trampa. 

Den cykeln vi gillar är Stålhästen Suverän. Den är inte så lite och kompakt och inte heller går den att vika ihop. Men med ett ordentligt cykelställ bak på husbilen så spelar storleken på cykeln inte så stor roll. Även denna cykel har lång räckvidd, 7 mil, men det som gör att vi föredrar den är att den är full size. Mer behaglig att cykla på helt enkelt. 

4 Jun 2022