Syftet med reklam är att sälja

Att locka fler besökare till sin sida handlar till 99% om att generera en inkomst av något slag. En influencer till exempel får betydligt bättre avtal och större arvoden om de har massor av följare. På samma vis får ett företag som tillverkar, eller köper in, olika produkter som sedan säljs till kund. Ju fler som ser dig och din produkt desto större chans är det att sälja mer och därmed tjäna mer pengar. 

Men hur gör man när man känner att man nått så långt man kan på egen hand? Webbshoppen rullar på och olika reklamkampanjer bibehåller kundunderlaget men det fylls inte på nämnvärt - då är det dags att lägga i nästa växel!

Lansera på Amazon

Amazon är världens största säljplattform och en hubb som gör att kunder kan hitta mängder av produkter på en och samma plats. Du kan också finnas där! Genom att vända dig till Byllagency på https://byllagency.se/ så får du möjligheten att växa enormt mycket. 

De är experter på marknadsföring och försäljning på Amazon och kan få din produkt, eller produkter, att lyfta till helt nya och oanade höjder. Du kan mejla dem, fylla i ett formulär på deras sida eller ringa och prata med dem. De erbjuder gratis konsultation och efter den pratstunden kan ni sedan tillsammans avgöra om ditt företag gagnas av att synas på Amazon eller inte. Det är alltid värt ett försök, speciellt när det inte kostar något. 

4 Apr 2022